mysteryland vlag

Oog voor mens, dier en omgeving

opvallende standee

Welkoop is de retail specialist op het gebied van tuin en dier. Reeds 5 jaar is Welkoop uitgeroepen tot beste winkelketen én dit jaar ook beste webshop in de categorieën Tuin en Dier! Daarop kunnen zij erg trots zijn.

Om zijn voorsprong op de concurrentie te houden en uit te breiden heeft Welkoop gekozen voor de uitbreiding van zijn winkels met een kiosk met bestelzuil. Met de toevoeging van de kiosk aan het winkelconcept is Welkoop in staat om een breder assortiment aan te bieden aan haar klanten.

M2printing is al meer dan die 5 jaren een vaste leverancier van Welkoop op het gebied van sign en print. Ook ondersteunen wij onze klanten graag bij het zoeken naar milieuvriendelijke en opvallende toepassingen van sign en print in hun winkelomgeving.

Met de toevoeging van een opvallende en milieuvriendelijke geproduceerde standee aan de bestelkiosk wordt er in de winkel volop aandacht gegeven aan deze bestelzuil, die de groei van Welkoop naar een volledig omnichannel retailer ondersteunt.

Naast recyclebare en milieuvriendelijke standees levert M2printing o.a ook volledig PVC vrije en recyclebare spandoeken aan Welkoop, die daarmee zijn visie op de toekomst ondersteunt: “Oog voor mens, dier en omgeving”

Naar boven
up