mysteryland vlag

Specialist in Winkelaankleding

Winkelaankleding voor binnen en buiten

Of het nu gaat om een enkele winkel in te richten of een periodieke campagne voor meerdere vestigingen, M2 is volledig ingesteld om u te ontzorgen. Naast de vele producten die wij aanbieden, staat onze kennis en onze altijd aanwezige innovatiedrang tot uw beschikking. Wij denken graag met u mee en brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Maatwerk zit bij ons niet alleen in het formaat dat we printen maar in het gehele traject.

M2 Printing realiseert zich dat elke branche specifieke wensen heeft. Niet alleen als het gaat om de specifieke communicatiemiddelen maar ook als het bv. gaat om Timing. Indien een nieuwe campagne geïntroduceerd wordt wilt u dat het op hetzelfde moment in al uw winkels van start gaat. Zeker omdat we begrijpen dat vaak een bredere campagne hieraan ten grondslag ligt. Bij ons gaat het dus niet alleen om het printen van het materiaal. Wij zijn volledig ingesteld om met u mee te denken; van creatie tot montage, op het juiste moment. Tevens houden wij u op de hoogte van product innovaties binnen de retail markt. Of het nu gaat over nieuwe mogelijkheden van Led verlichting of Pos materiaal, met M2 blijft u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

Retail signing en winkelaankleding

M2 Printing biedt vele diverse producten aan, in grote en kleine oplages, die zorgen voor een strakke presentatie en opvallen in de ogen van de consument. Onder andere displays, vloerstickers, etalageraam folie, magneetfolie, Re-Board, etalagedoeken, indoor banieren of POS materialen. De consument is kieskeurig en een eerste indruk is doorslaggevend. Een professionele en duidelijke presentatie is daarom hét middel om de consument te prikkelen en een aankoopbeslissing te beïnvloeden.
 
Door onze opgebouwde expertise in de retailmarkt biedt M2 Printing vakkundig advies op de juiste keuze van uw POS (Point of Sale) materiaal. Wij leveren effectieve promotiemiddelen die acties en campagnes doen slagen.

Naast de productie kunnen wij ook de montage van de printmedia verzorgen. Full service projecten van advies, printen, afwerking tot montage.

Producten voor retailsigning

Naar boven
up