mysteryland vlag

Winkelaankleding

In de retailbranche is printwerk een veelvoorkomend mediamiddel. Overal is printwerk terug te vinden; etalages, winkelinrichting of signing aan het winkelpand.
 
M2 Printing biedt vele diverse producten aan, in grote en kleine oplages, die zorgen voor een strakke presentatie en opvallen in de ogen van de consument. Onder andere displays, vloerstickers, etalageraam folie, magneetfolie, Re-Board, etalagedoeken, indoor banieren of POS materialen. De consument is kieskeurig en een eerste indruk is doorslaggevend. Een professionele en duidelijke presentatie is daarom hét middel om de consument te prikkelen en een aankoopbeslissing te beïnvloeden.
 
Door onze opgebouwde expertise in de retailmarkt biedt M2 Printing vakkundig advies op de juiste keuze van uw POS (Point of Sale) materiaal. Wij leveren effectieve promotiemiddelen die acties en campagnes doen slagen.

Naast de productie kunnen wij ook de montage van de printmedia verzorgen. Full service projecten van advies, printen, afwerking tot montage.

Retail producten

Naar boven
up