mysteryland vlag

Indoor en outdoor banieren voor DEEN SUPERMARKTEN


Supermarktketen DEEN heeft inmiddels 70 filialen in Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland. Voor al deze winkels levert M2 Printing al enkele jaren al het textiel printwerk. Zowel voor outdoor signing als indoor signing wordt M2 Printing ingeschakeld.  

OUTDOOR SIGNING

Wapper vlaggen, kioskvlaggen en banier vlaggen. M2 Printing print voor DEEN Supermarkten glanspolyester vlaggen in elk formaat. Omdat de vlaggen vaak in grote oplagen worden besteld, bieden wij ook de mogelijkheid om uw vlaggen te zeefdrukken.

Voor de signing van het ophaalpunt van de webwinkel van DEEN werden verschillende grote aluminium buizenframes gemonteerd en voorzien van groot formaat spandoeken.

INDOOR SIGNING

De consument is kieskeurig en een eerste indruk is doorslaggevend. Een professionele en duidelijke winkelpresentatie is daarom hét middel om de consument te prikkelen en een aankoopbeslissing te beïnvloeden. Binnen banieren zijn een prachtige manier op een reclame boodschap over te brengen. Voor alle filialen van DEEN levert M2 Printing actiematig in grote getale deco binnen banieren. Door de banieren te voorzien van een tunnel, houten stokken en ophangkoord, zijn ze eenvoudig op te hangen door het winkelpersoneel.

DEEN supermarkten

DEEN Supermarkten bestaat al sinds 1933. Inmiddels heeft het concern 70 filialen verdeeld over drie provincies. Met 7.000 werknemers behoort DEEN tot de grootste werkgevers van West-Friesland.

meer projecten

Naar boven
up