mysteryland vlag

M2 in de kerstsferen

Voor verschillende grote retail organisaties is M2 Printing volop aan het produceren voor de kerstcampagnes. De winkels en etalages worden in de decembermaand weer omgetoverd tot een winterse belevenis en print is hiervoor een perfecte oplossing.

Zo wordt er o.a. voor Tuincentrum Overvecht  deze week ruim duizend vierkante meter Frontlit geprint.
Andere veel voorkomende producten in de retail zijn:

Textielframe met peesdoek

Winkeletalages staan er vol mee. Doordat de peesdoeken eenvoudig zijn te (de)monteren, is het voor retailers een perfecte oplossing voor de wisselende campagnes. Bovendien hebben de Deco peesdoeken van M2 Printing een uitmuntende kleurkracht. De frames zijn leverbaar voor wandmontage, of vrijstaand met bijvoorbeeld aan beide zijden een peesdoek. Daarnaast zijn er speciale LED frames leverbaar. Deze worden voorzien van full colour geprinte Pearl backlit doeken. Door de Philips Power LED’s springt de visual er echt uit, waardoor de boodschap nog mooier overkomt.

Raamfolie

Snijteksten, glasheldere folies (met witprint), etched glass, de mogelijkheden voor etalageramen zijn zeer divers. Worden de stickers geplakt door het winkelpersoneel? Moeten ze er weer makkelijk af gaan zonder lijmresten achter te laten? Een milieuvriendelijke “groene” folie? M2 Printing adviseert u graag!
 
Naar boven
youtube