mysteryland vlag

Wereldwijde etalage campagne BOSE

Verzending naar 65 adressen in Dubai, Australië en Europa

In opdracht van Bose Products heeft M2 Printing de volledige Holiday campagne verzorgd voor alle winkels in Europa, Dubai en Australië en Nieuw Zeeland. Het betrof een etalagecampagne voor Black Friday en de Kerstdagen. Totaal werden de etalages van 85 winkels over de hele wereld aangekleed met frames en visuals.

Maatwerk

Verschillende landen, verschillende talen en verschillende visuals met verschillende afmetingen. Geen enkele winkel was hetzelfde, hierdoor was elke winkel was een project op zich.
Er was dan ook veel nauwkeurigheid en scherpte vereist bij de handling en verpakking. Helemaal omdat de items de hele wereld over gingen.

Full service

Het project werd van A tot Z door de projectmanager van M2 Printing begeleid. Niet alleen de productie van het printwerk en de visuals, maar ook de verdeling van de frames, buizen, converters, adapters, en bolletjes touw werden tot in detail door M2 geregeld. Van elke winkel werd de paklijst zorgvuldig afgevinkt, verpakt en verzonden.

Etalageaankleding

Als printleverancier voor vele retailketens is M2 Printing gespecialiseerd in winkel- en etalageaankleding. M2 Printing biedt diverse producten aan, in grote en kleine oplages, die zorgen voor een strakke presentatie en opvallen in de ogen van de consument. Voor de campagne van Bose produceerde M2 Printing onder andere lightbox visuals, peesdoeken in frames en herpositioneerbare raamstickers.

Step inside, take a pic, send a hint

Het winkelpubliek werd door de campagne uitgenodigd om in de etalage te gaan staan met de nieuwe koptelefoon van Bose (quietcomfort qc35), hier een foto van te maken en deze als kadohint door te sturen naar familie en vrienden. De koptelefoon hing in de etalage aan een door M2 speciaal ontworpen lightbox.

Naar boven
up